مهلت ارائه سمینار
- khandani
- Topic Author
- آفلاین
- Senior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 116
11 سال 2 ماه قبل #1
توسط khandani
khandani ایجاد شده در موضوع: مهلت ارائه سمینار
سلام
پیرو صحبتی که با آقای معیری در رابطه با اضافه شدن زمان برای درس سمینار داشتم، ایشون مطرح کردن که مشکلی وجود ندارد. با آقای دکتر هم که صحبت کردم از نظر ایشون هم مسأله ای نبود.
حالا دوستانی که با آقای دکتر ستایشی سمینار دارن لطف کنن و نظراتشون رو مبنی بر نهایی شدن زمان ارائه، مطرح کنن که یک زمان واحد مشخص بشه و برای ارائه آماده بشیم.
من خودم آخر آبان مد نظرم هست. چون هنوز موضوعم دقیق و قطعی نشده چه برسه به این که ...
پیرو صحبتی که با آقای معیری در رابطه با اضافه شدن زمان برای درس سمینار داشتم، ایشون مطرح کردن که مشکلی وجود ندارد. با آقای دکتر هم که صحبت کردم از نظر ایشون هم مسأله ای نبود.
حالا دوستانی که با آقای دکتر ستایشی سمینار دارن لطف کنن و نظراتشون رو مبنی بر نهایی شدن زمان ارائه، مطرح کنن که یک زمان واحد مشخص بشه و برای ارائه آماده بشیم.
من خودم آخر آبان مد نظرم هست. چون هنوز موضوعم دقیق و قطعی نشده چه برسه به این که ...
The following user(s) said Thank You: رضوی, babaee, naghade
لطفاً ورود برای پیوستن به بحث.
- babaee
- آفلاین
- Junior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 56
- رضوی
- آفلاین
- Senior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 54
- hakami
- آفلاین
- Moderator
- mohsen.es
- آفلاین
- Junior Boarder
Less
More
- heravi
- آفلاین
- Senior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 82
- afsane.bijari
- آفلاین
- Junior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 31
- mohsen.es
- آفلاین
- Junior Boarder
Less
More
- khandani
- Topic Author
- آفلاین
- Senior Boarder
Less
More
- تشکرهای دریافت شده: 116
11 سال 1 ماه قبل - 11 سال 1 ماه قبل #9
توسط khandani
khandani پاسخ به موضوع: پاسخ: مهلت ارائه سمینار
سلام
راستش پیگیری این موضوع منوط به این هست که یکی از دوستان بصورت حضوری با استاد دیدار کنن.
حالا هر کدوم از دوستان که زودتر از بقیه با استاد دیدار خواهند کرد، حتماً این موضوع رو مطرح کنه و فرصت نهایی رو آخر ترم تعیین کنن. اگه استاد پذیرفت که عالیه اگه هم نپذیرفتن تا آخر آذر (آخر پاییز) در نظر بگیرید. اگه باز هم استاد نپذیرفتن همونجا به استاد بگید که نمره خاندانی رو صفر رد کنه چون علناً اعتراف می کنم که زودتر از اون کاری نمی تونم بکنم!!
راستش پیگیری این موضوع منوط به این هست که یکی از دوستان بصورت حضوری با استاد دیدار کنن.
حالا هر کدوم از دوستان که زودتر از بقیه با استاد دیدار خواهند کرد، حتماً این موضوع رو مطرح کنه و فرصت نهایی رو آخر ترم تعیین کنن. اگه استاد پذیرفت که عالیه اگه هم نپذیرفتن تا آخر آذر (آخر پاییز) در نظر بگیرید. اگه باز هم استاد نپذیرفتن همونجا به استاد بگید که نمره خاندانی رو صفر رد کنه چون علناً اعتراف می کنم که زودتر از اون کاری نمی تونم بکنم!!
آخرين ويرايش: 11 سال 1 ماه قبل توسط khandani.
The following user(s) said Thank You: heravi
لطفاً ورود برای پیوستن به بحث.
- شما اینجا هستید:
- خانه
- انجمن
- ورودی 90
- سمینار (دکتر ستایشی)
- مهلت ارائه سمینار